Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
 

 Visa Hietaranta

TVT-kouluttaja, lastenhoitaja

 

Olen työskennellyt lasten ja nuorten parissa niin varhaiskasvattajana, ohjaajana kuin tuntiopettajanakin. Perinteisen kasvatustyön ohella olen kerryttänyt työkokemustani ja osaamistani kasvatus- ja opetustyössä tieto- ja viestintäteknologian parissa.

Tällä hetkellä työskentelen VK Koulutuspalveluiden lisäksi päiväkodissa lastenhoitajana, samalla hoitaen satalapsisen päiväkotimme tieto- ja viestintäteknologista kasvatusta ja kyseisen toiminnan organisointia. Olen toiminut vuodesta 2014 lähtien myös sivutoimisena tietotekniikan tuntiopettajana. Olen koulutukseltani lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen lähihoitaja. Lisäksi olen suorittanut kasvatustieteen opintoja tukemaan osaamistani.

Vuonna 2017 julkaisin ensimmäisen kirjani, joka on nimeltään Tieto- ja viestintäteknologiaa hyödyntävä varhaiskasvatus.

 

Tarjoamme koulutuspalvelua varhaiskasvatuksen ammattilaisille tieto- ja viestintäteknologiaa hyödyntävän varhaiskasvatuksen osa-alueella. Koulutukset räätälöidään tilaajan toiveiden mukaisesti. Koulutus voi olla luentotyyppistä tai esimerkiksi käytännön harjoittelua pienen työyhteisön arjen toiminnan lomassa. Koulutuksen toteutuspaikasta sovimme tapauskohtaisesti, mutta lähtökohta on aina se, että koulutus toteutetaan siellä missä se luontevimmin onnistuu koulutukseen osallistujille. Avaa koulutusesite tästä.

 

Koulutusasioissa voit ottaa yhteyttä sähköpostilla tai puhelimitse!

Yhteystiedot